fbpx

August

Velkommen til vores første boks med lækre, bæredygtige produkter fra de danske leverandører Simple Goods, Amalie Rosalie, Care by Nature og Natursæben. I boksen finder du produkter til klimavenlig rengøring og tøjvask, men vi har også inkluderet alternativer til at pleje dig selv og din familie. Ikke bare som en enkeltstående oplevelse – men som en helt ny vane, hvor du øger fokus på at lade bæredygtighed og velvære gå hånd i hånd. Lad din inspirationsrejse begynde. Rigtig god fornøjelse.

All Purpose Cleaner

Simple Goods

All Purpose Cleaner er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser og tilsat naturens gode bakterier – probiotica. 

Dette milde og pH neutrale produkt nedbryder effektivt snavs, fedt og fjerner dårlig lugt helt uden brug af skadelig kemi. Simple Goods udvælger med omhu 100 % økologiske æteriske olier i forhold til deres unikke duft og positive virkning på krop og sjæl. Nyd den afslappende effekt af lavendel og geranium kombineret med den styrkende og opløftende effekt af patchouli.

Anvendelse: Spray på overfladen og tør efter med en fugtig klud. All purpose Cleaner kan bruges efter behov og vil efterlade dit hjem rent, frisk og velduftende.

Egnet til alle overflader inklusiv træ, marmor, granit og spejle. Vi anbefaler altid at afprøve produktet på en ikke synlig overflade og regelmæssig pleje af behandlede overflader.

Du kan naturligvis købe refill hos Simple Goods

 

Fodbadesalt

Amalie Rosalie

Vi er glade for at kunne vise dig dette produkt fra Amalie Rosalie. Hun er altid fuld af glæde, overskud og passion – og det kan mærkes i produkterne. Fodbadesalt fra Amalie Rosalie er perfekt til en hyggestund med fokus på velvære og selvforkælelse. Fodbadesaltens blødgørende egenskaber kommer af salt fra Mariager, økologisk rapskimolie fra Lehnsgaard på Bornholm samt en smule glycerin. Hun tilsætter tørret pebermynte af sorten Mentha piperita, æterisk pebermynte- og te-træ-olie, som giver en skøn, frisk duft og er kendt for deres vigtige antiseptiske egenskaber.

Du kan også bruge hendes fodbadesalt til at pleje og blødgøre hele kroppen. Brug det eventuelt som badesalt, når du tager karbad.

Du kan naturligvis bestille alle hendes produkter på hendes hjemmeside.

120 ml / vegansk indhold: Sodium Chloride (salt), Glycerin*, Brassica Campestris Seed Oil (rapskimolie)*, Mentha Piperita (pebermynte)*,Mentha Piperita Leaf Oil (pebermynteolie)*, Melaleuca Alternifolia Oil (tea tree oil*, Limonen**, Linalool**.

*økologisk **naturligt forekommende i æteriske olier

Pletfjerner

Care by Nature

Med pletfjerneren fra Care by Nature er ønsket at nedbringe unødvendig kemi i din hverdag blevet en realitet. Den effektive pletfjerner er nemlig skabt med afsæt i kærlighed til naturlige løsninger til hverdagens små uheld. Med pletfjerneren behøver du ikke længere tilsætte skadelig kemi til din vask, når du pletfjerner. Denne pletfjerner indeholder ikke andet end udtræk af kokosolie og sæbebær. Så enkelt kan det gøres.

De naturlige pletfjernere produceres og testes i Danmark. Alle komponenter i emballagen kan skilles ad og genbruges. Emballagen er fremstillet i FSC certificeret træ og er Cradle to Cradle certificeret.

  • Gør stiften våd med vand til den bliver cremet og kan påføres pletten. Stiften skal forblive våd under anvendelse, så pletten dækkes rigeligt og dine tekstiler ikke slides i.

  • Lad pletfjerneren sidde i 20 minutter.

  • Dernæst lægges tøjet/tekstilerne i blød i en balje vand i et par timer.

  • Vask herefter tøjet ved den anbefalede temperatur. God fornøjelse!

Pletfjerneren er virkelig drøj i brug. Skulle det lykkes dig at slide den op, så kan du bestille en ny på denne hjemmeside.

Sæbebær

Care by Nature

Sæbebær kaldes naturens eget vaskemiddel af mange. Og det er med god grund. De tørrede bærskaller er nemlig sprængfyldte med et naturligt sæbestof kaldet saponiner, der skummer op i kontakt med vand og kan vaske dit tøj rent. Dette produkt er også grundlaget for pletfjerneren og kan bruges til rigtig mange ting. Da bærene ikke kan dyrkes i Danmark og nabolande, så har vi valgt at gøre en undtagelse fra vores geografiske fokusområde. Du kan læse meget mere om Care by Natures fantastiske projekt lige her

Placerér hvad der cirka svarer til skallerne fra fem hele bær i den medfølgende lille bomuldspose. Luk posen godt med en knude og læg så posen direkte ind i vasketromlen sammen med tøjet. Den skal IKKE i sæbeskuffen. Start din vaskemaskine og vask som du plejer. Bærrene kan bruges til alle slags vaske fra finvask til kogevask og er geniale til naturfibre.

  • Vasker du på 30 grader, kan du bruge bærrene ca. 5 gange.

  • Vasker du på 40-60 grader, kan du bruge bærrene ca. 4-5 gange.

  • Vasker du på 60-90 grader, kan du bruge bærrene ca. 3 gange.

Men kig på dine bær. Du kan se, om bærskallerne er blevet tynde, mere blege i farven og ikke har mere af den skinnende hinde tilbage på indersiden. Så er de klar til at komme i komposten, biospanden eller direkte i dit blomsterbed.

Du kan bestille flere på denne hjemmeside

Shampoobar

Amalie Rosalie

Du modtager også en prøve på shampoobar fra Amalie Rosalie. Denne er varianten ylang ylang. Den er vegansk, 100% økologisk og 100% råvarer af naturlig oprindelse. Den er særdeles velegnet til tørt/normalt hår. Gør håret vådt, skum baren op mellem hænderne eller brug den direkte i håret. Opbevar den tørt mellem hver hårvask.

Den plejende blanding af økologiske fedtstoffer fra koldpresset rapskimolie fra Lehnsgaard på Bornholm, koldpresset kokosolie, ricinusolie samt overfedtning af hamp- og arganolie plejer hovedbunden og tilfører håret fugt samtidig med, at det bliver vasket. Æterisk Ylang Ylang har en skøn, sød duft og siges desuden at afbalancere talgproduktionen ved tør såvel som fedtet hovedbund samt stimulere hårvækst. Obs. til fint hår kan det høje indhold af fedtstoffer være for meget.

Du kan bestille fuld størrelse og andre varianter på hendes hjemmeside.

Indeholder: Sodium Cocoate (forsæbet kokosolie)*, Sodium Rapeseedate (forsæbet rapskimolie)*, Sodium Ricinoleate (forsæbet ricinusolie)*, Aqua, Glycerin, Cocos Nucifera Oil (kokosolie)*, Brassica Campestris Seed Oil (rapskimolie)*, Ricinus Communis Seed Oil (ricinusolie)*, Sodium Arganate (forsæbet arganolie)*, Cannabis Sativa Seed Oil (hampeolie)*, Argania Spinosa Kernel Oil (arganolie)*, Cananga Odorata Flower Oil (Ylnag Ylang olie)*, Benzyl** Benzoate**, Benzyl Salicylate**, Farnesol**, Linalool**     

*økologisk  **naturligt forekommende i æteriske olier

Håndsæbeprøver

Natursæben

Fra Camilla, der har Natursæben, har vi vedlagt to sæbeprøver på god, koldrørt håndsæbe fremstillet af rene økologiske olier. En produktionsmetode, der har været anvendt i flere tusinde år. Hvilke to varianter, at du har modtaget, kan du afkode via billedet.

Koldrørt sæbe gør sæben blød, cremet og skånsom for huden. Sæben er uden kunstige tilsætningsstoffer. Hvis der er tilsat duft er det altid økologisk æterisk olie eller allergivenlig duftolie. Sæberne kan derfor tåles af de fleste. 

Læs mere om indhold på denne side, hvor alle sæbevarianter er samlet. 

Pas på ikke at forveksle disse håndsæbeprøver med prøven på shampoobaren. Sæberne er derfor pakket for sig i en lille pose (som du jo også kan bruge som vaskepose til dine sæbebær).

Du kan læse mere og bestille fullsize på Natursæbens Instagram eller Facebook-side.