fbpx

December

December er en tid, hvor vi plejer at skrue ekstra op for hyggen. Vi ved godt, at december i år bliver anderledes for rigtig mange – men vi må bevare håbet og humøret. Derfor forsøger vi med denne boks at tænke ekstra meget på både selvforkælelsen, klimabevidstheden og de gode vaner. Står du og skal give en gave væk, så har vi også vedlagt et lækkert plantekort. Eller hvad med vegansk mad til jul eller nytår? Dyk ned i boksen og lad dig inspirere.

Månedens produkter er fra de danske producenter Amalie Rosalie, Grums, Bornholmerhampen og SæbeSøster. Desuden finder du også en rabatkode til det danske, veganske online-supermarked GreenOS. Så blev ventetiden i december lige lidt hyggeligere. Happy unboxing og rigtig glædelig jul.

Kropscreme

Amalie Rosalie

Vær god mod din hud med Amalie Rosalies neutrale kropscreme uden tilsat duft. Cremen er en mild og god basiscreme til hele kroppen og specielt velegnet til dig, der døjer med allergi og sensitiv hud.

Kropscremen består af få udvalgte kvalitetsråvarer. Der anvendes økologisk rapskimolie fra Lehnsgaard på Bornholm, økologisk sheasmør og COSMOS certificeret E-vitamin. Cremen er velegnet til hverdagsbrug og kan også med fordel bruges i ansigtet eller til hænderne nu hvor vinterkulden nærmer sig. Kropscremen er fri for deklarationspligtige allergener.

60 ml / vegansk indhold: Aqua, Brassica Campestris Seed Oil (rapskimolie)*, Glycerin*, Sodium Stearoyl Lactylate, Butyrospermum Parkii Butter (shea butter)*, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Tocopherol (e-vitamin)*, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. *økologisk

  • Vegansk
  • 68,80% økologisk
  • 99,30% råvarer af naturlig oprindelse 

Læs mere og bestil andre spændende produkter hos Amalie Rosalie.

 

Bodyscrub

Grums

Grums Raw Coffee Body Scrub er lavet på en blanding af genanvendt kaffegrums og rene, naturlige ingredienser. Det giver dig en dyb men samtidig mild eksfoliering, der efterlader din hud ren, blød og fugtig. Produktet er ydermere vegansk og fri for allergener, parabener, parfume og farvestoffer.

Produktet er særlig godt til at:
– Fjerne tørre og døde hudceller.
– Stimulere blodcirkulationen.
– Forbedre din huds evne til at absorbere lotion/creme.

Anvendelse:
Bruges morgen eller aften, 1-2 gange om ugen. Massér en passende mængde på din krop. Skyl grundigt med tempereret vand og en smule koldt vand bagefter. Undgå at bruge sæbe under skyldning, da det kan fjerne de nærende olier fra skrubben og udtørre din hud.

Læs mere om produktet og ingredienser på deres hjemmeside

Hampesæbe

Bornholmerhampen

Vi er mega glade for at have Bornholmerhampen med i denne boks. De har igangsat en produktion af økologisk industrihamp med det formål at forarbejde frø og blade til forskellige fødevarer og hudpleje produkter. Bornholmerhampen består af Signe og Emmanuel, Danmark og Argentina i skøn forening på Bornholm. Se deres flotte film og lær dem, Bornholmerhampen og produktionen at kende. 

Hampesæben er en velduftende og velgørende sæbe baseret på økologisk hampefrøolie (60%), kokosolie og ricinusolie, der beskytter og plejer huden uden at tørre den ud.

Læs mere om indhold og andre produkter på deres hjemmeside.

Sæberist

Bornholmerhampen

Det lykkedes! Vi har endelig fundet en sæberist produceret i Danmark! Der er så mange sæberister på markedet – men det er virkelig svært at finde en, som er produceret i Danmark eller nærmeste naboland.

Denne sæberist er snedkereret i gran og derefter lagt i en lindolie/petroleumsblanding i 24 timer. Denne proces mætter og hærder træet.

Sæberisten er blevet til i et samarbejde med Plantagen Bornholm. Plantagen tilbyder meningsfyldt arbejde til udsatte borgere. De driver økologisk gartneri, fødevareproduktion, biavl og snedkeri ud fra den filosofi, at meningsfuldt arbejde er en vigtig del af den næring, som får mennesker til at trives og gro – og det kan vi kun støtte op om! 

En sæberist og et stykke sæbe er også en super flot gave. Bestil nemt direkte hos Bornholmerhampen

Plantekort

SæbeSøster

Plantekortet er håndlavet af genbrugspapir med blomsterfrø i. Kortet er lige til at sætte på en pakke eller skrive en lille hilsen på. Når kortet er læst, kan kortet sås i jorden og både du og insekterne kan glæde jer over de fine blomster, der dukker op. Det lille kort får lige pludselig et ekstra formål og bliver en gave i sig selv. Papiret er selvfølgelig farvet med naturlig farve (fx blåbær eller sten fra avocado) og findes i mange forskellige varienter. Din blomstervariant står på posens lukning.

Sådan gør du, når du skal plante dit kort:

  1. Fyld en potte eller bed med jord, så der kan tilføjes ca. 3 cm jord.
  2. Riv kortet i store stykker og fyld ca. 3 cm jord på.
  3. Hæld godt med vand på og sørg for let fugtig jord de første 10 dage. 
  4. Ved spiring bør du vande 1-3 gange ugentlig og sikre rigeligt sol. 

Rigtig god fornøjelse. Du kan bestille på SæbeSøsters Facebook- eller Instagram-side.

Rabatkode 

GreenOS

Jul og nytår er for mange en tid med mange madtraditioner og ikke mindst rigeligt på tallerkenen. Men har du egentlig overvejet, om din jul (eller noget af den) skal være vegansk i år? Mange tænker tanken – men opgiver, hvis det er for svært at finde varerne og få dem hjem. Derfor vil vi godt hjælpe dig lidt på vej med en rabatkode.

GreenOS.dk tror på, at det skal være nemmere, og især sjovere, at leve grønnere og bæredygtigt i Danmark, hvilket også grunden til, de kom til at hedde GreenOS (Green Online Supermarked). Deres webshop bugner af 100% veganske kvalitetsvarer, mange som du ikke finder andre steder, fra hele verdenen som bare er klar til nemt og bekvemt at blive sendt hjem til dig.

De har især fokus på nedbringelsen af madspild og sætter prisen på produkter, som er tæt på sidste holdbarhedsdato, markant ned i pris. Selv har de et spild på under 1%. Deres andet bæredygtige fokus er emballagen. 98% er genanvendt emballage.

Så glem alt om mundbind, transport og kø. Din indkøbstur starter lige her.