fbpx

FAQ

Hvad er Klimaboksen?

Klimaboksen er en månedlig abonnementsboks med 5-7 produkter, hvor 2-3 som minimum er fullsize. Den indeholder bæredygtige alternativer til de produkter, som du bruger i husholdningen og til personlig pleje.

Hvad indeholder boksen?

Månedsboksen kan indeholde en masse forskellige og inspirerende produkter. Alle har de den fællesnævner, at de skal være med til at ændre dine forbrugsvaner og gøre dem mere klimavenlige. Boksen kunne eksempelvis indeholde alternativer til vaskepulver, sølvpapir, rengøringsmidler og meget andet. Vi forsøger altid at tænke boksene mange måneder frem således, at produkterne er forskelligartede og relevante.

Hvornår modtager jeg min boks?

Vi udsender din boks senest d. 15. i betalingsmåneden. Dit abonnement fornyes altid den 1., hvor betalingen trækkes. Bestiller du mellem den 1. og den 15., vil du først modtage en boks måneden efter (du betaler naturligvis ikke før den kommende 1., hvilket fremgår ved bestilling). Vi sender den med DAO Shop-Shop, hvilket betyder, at du kan hente den i din valgte pakkeshop få dage senere. Du modtager naturligvis advisering, når den er nået frem til pakkeshoppen.

Hvad hvis jeg kun ønsker én boks?

Det er som udgangspunkt ikke muligt at købe en enkelt boks uden at tegne abonnement. Dit abonnement er dog helt uden binding, så du bestemmer altid, hvor lang tid, at du vil være medlem og dermed hvor mange bokse, som du vil modtage. 

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Ved tilmelding modtager du link til din personlige profil, hvorfra du nemt kan opsige dit abonnement. Du er dog også meget velkommen til at sende os en mail til info@klimatosseriet.dk – vi er altid klar til at hjælpe dig. 

Jeg fandt ikke svar på mit spørgsmål -. hvad nu?

Vi vil løbende forsøge at udbygge denne FAQ, så vi hele tiden får de hyppigste spørgsmål repræsenteret. Vi beklager dog, at du ikke kunne finde svar på netop dit spørgsmål. Du er dog hjertelig velkommen til at sende os en mail eller skrive til os på Messenger.