fbpx

Februar

Det er februar og vinteren er på sit højeste. Kulden får os ofte til at mærke skavanker og smerter i led og muskler. Derfor er vi glade for at Red Gel er med fra Naturfarm. En lækker gel, der giver dig større bevægelighed med god samvittighed. Vi har også en lækker, opfriskende spray fra Simple Goods med i boksen, så du ikke behøver at vaske tøjet unødigt. En hurtig måde at fjerne dårlig lugt på. Til din personlige pleje finder du både sæbe med rav, en helt ny shampoobar og en prøve på en lækker balsambar.

Månedens produkter er fra de danske producenter Naturfarm, Simple Goods og Amalie Rosalie. Rigtig god fornøjelse.

Amber Ravsæbe

Naturfarm

Rav har fra gamle dage været værdifuldt. Ikke kun som handelsvare, men bestemt også for sine helende egenskaber. Derfor spiller det også en afgørende rolle i dette håndlavede stykke sæbe. Sammensætningen af glycerin, aloe vera og ravekstrakt rengører og tilfører fugt. Sæben heler desuden sprækker og rifter. 

Aktive ingredienser:
Rav – giver huden øget smidighed
Aloe Vera – renser og fugter huden
Glycerin – blødgører huden
Yuccarod – renser og reducerer kløe

Velegnet til alle hudtyper og kan bruges over hele kroppen. 

Sæben er produceret i Danmark af veganske og naturlige ingredienser. 

Du kan bestille mere fra Naturform på deres hjemmeside

Shampoobar m. havtorn

Amalie Rosalie

Den neutrale shampoobar med havtorneolie fra Amalie Rosalie er vegansk og uden unødige tilsætningsstoffer. Den plejende blanding af økologisk, koldpresset havtorneolie og sheabutter samt d-panthenol plejer hovedbunden og tilfører håret fugt samtidig med, at det bliver vasket. Den har en pH-værdi, der matcher hårets og kombinationen af gode olier gør, at den er velegnet til alle hårtyper – også folk med sensitiv hovedbund. Den store (ca. 65g), som er med i denne månedsboks, holder til ca. 40 hårvaske i skulderlangt hår. Opbevar den tørt mellem hver hårvask. Den smukke orange farve kommer fra havtorneolie. 

Shampoobaren skummer ikke meget, når du kører den rundt hænderne, så for det bedste resultat gøres shampoobaren våd og køres direkte i vådt hår, som derefter skummes op med hænderne. Vask shampooen ud efterfølgende. Det er et godt alternativ til den flydende shampoo, da du undgår plastikemballagen og transporten af unødig vand. Shampoobarer er håndlavet hvorved form og udseende kan variere en smule.

Når du løber tør, så kan du bestille en ny hos Amalie Rosalie

Tekstil Spray

Simple Goods

Simple Goods Tekstil Spray opfrisker alle tekstiler og forlænger tiden mellem vask. Dette milde og pH neutrale produkt består af en unik formel, der indeholder naturens gode bakterier – Probiotika, som øjeblikkeligt og effektivt nedbryder og fjerner årsagen til dårlig lugt. Produktet er fremstillet af naturlige ingredienser og er 100 % biologisk nedbrydeligt.

Anvendelse:
1. Spray direkte på din beklædningsgenstand.
2. Lad det tørre og gentag behandlingen hvis nødvendigt.
3. Lad det tørre og hæng på plads.

Produktet er egnet til alle tekstiler. Delikate tekstiler eller fugt sensitive materialer såsom silke og læder kan risikere at få pletter af væske. Vi anbefaler derfor at du altid tester produktet på et ikke synligt område.

Vi tror, at du – som os – bliver rigtig glad for dette produkt. Du kan bestille en ny direkte hos Simple Goods

 

Red Gel

Naturfarm

Denne gel modvirker muskelømhed på en naturlig måde.

En opsigtsvækkende recept giver denne lindrende specialcreme en helt særlig og naturlig virkning mod muskel- og ledsmerte. En blanding af MSM, haiwaiiansk ingefær, capsicum, figenkaktus og en lang række andre naturlige og virkningsfulde ingredienser reducerer smerter og forbedrer bevægelighed i led og muskler. Samtidig øges blodcirkulationen, som er med til at regenerere det udsatte område.

Anvendelse:
Påsmøres med cirkulerende bevægelser. Behandlingen gentages efter ca. 10-20 minutter og efterfølgende efter behov. I særlige tilfælde vil virkningen først indtræde efter anvendelse gennem en længere periode. Anbefales udelukkende til udvortes brug. Undgå berøring med øjenområder, slimhinder og åbne sår. Opstår uheld alligevel, efterskylles med rigelige mængder lunkent vand. Bør holdes væk fra børn. Vask hænder efter anvendelse.

Produktet er i teststørrelse. Du kan bestille fullsize direkte hos Naturfarm

Balsambar m. havtorn

Amalie Rosalie

Amalie Rosalie har endnu engang skabt et vegansk kvalitetsprodukt, som du kan bruge uanset hårtype – og også med sensitiv hårbund. Denne gang forkæles du med en prøve på hendes lækre balsambar med havtorn. Prøvestørrelsen indeholder cirka 12 balsamkure. 

Balsambaren gøres våd og køres direkte i vådt hår. Den kan efterfølgende fordeles i håret. Lad balsamen sidde et par minutter og vask herefter ud. Den kan også bruges som hårkur, hvis du lader den sidde i 10 minutter før den vaskes ud. Balsambaren er et godt alternativ til flydende balsam, da du undgår unødig plastikemballage og transporten af unødigt vand. Du kan ved bestilling selv bestemme, om du ønsker emballage eller ej. 

Bestil nemt i fullsize direkte hos Amalie Rosalie