fbpx

GIV SOM GAVE

Vil du give et medlemskab?

Vil du overraske en, som du kender, med en grøn gave og bæredygtig inspiration måned efter måned?

Klimagaven består af en rabatkode til medlemskab af Klimatosseriet i 1-3 måneder, hvilket du vælger ved bestilling. Som medlem modtager man den månedlige inspirationsboks – Klimaboksen. Gavekoden leveres enten digitalt (sendes til din mail inden for 24 timer) eller som fysisk gaveboks (sendes til din nærmeste DAO-pakkeshop).

Hvis du vælger den fysiske gaveboks, så pakker vi en flot boks af danskproduceret genbrugsmateriale med 1-2 testprodukter (indholdet varierer) og selvfølgelig et bevis med gavekoden – klar til at give modtageren.

Ved gavekodens udløb fortsætter abonnementet med modtagers betalingsoplysninger (angives ved modtagerens tilmelding). Det løbende abonnement er naturligvis uden binding og meget let at opsige.

Klimagaven (både digital og fysisk) kan kun sendes til dig personligt. 

Har du modtaget en gavekode?

TILLYKKE med din fødselsdag, julegave, jubilæum eller måske bare, at du fortjener en god, bæredygtig gave. Faktisk har du vundet på mere end ét plan – du har nemlig fået en gavekode på 1, 2 eller 3 måneders betalt medlemskab af Klimatosseriet og modtager dermed snart Klimaboksen. Danmarks eneste klimavenlige inspirationsboks med bæredygtige alternativer til husholdning og personlig pleje. 

For at komme i gang skal du tilmelde dig. Det sker ved at trykke på BLIV MEDLEM. Men du har en fordel – du har en rabatkode. Når du indtaster den øverst på betalingssiden, så vil det forudbetalte antal måneder blive fratrukket dit løbende abonnement.

Herefter fortsætter dit abonnement med dine betalingsoplysninger, men du kan let opsige og det er helt uden binding.

God fornøjelse med din nye, grønnere livsstil.