fbpx

Handelsbetingelser

Betingelserne gælder for hjemmesiden klimatosseriet.dk og abonnementet der tilbydes. Ved brug af hjemmesiden eller tilmelding af vores abonnement accepterer du vilkårene og indvilliger i at være bundet af dem. 

 

1. Oplysninger om os

Klimatosseriet I/S
CVR 40929746
Christiansgade 1A, 1.th., 7500 Holstebro
E-mail: info@klimatosseriet.dk
Etableret: 2019

 

2. Abonnement og hyppighed

2.1 Du kan kun tegne et abonnement, hvis du er mindst 18 år. Herudover skal du være opmærksom på, at vi kun kan forhandle abonnementer til levering af produkter til adresser i Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne).

2.2 Når du har bestilt et abonnement via hjemmesiden, vil vi bekræfte modtagelsen ved at sende en mail til den indtastede e-mail. Aftalen mellem dig og Klimatosseriet I/S (herefter omtalt som Klimatosseriet) er først indgået, når vi i en ny e-mail bekræfter, at produkterne er blevet eller vil blive sendt til dig.

2.3 Abonnementsaftalen medfører, at du én gang hver måned får leveret en boks til nærmeste DAO-pakkeshop (efter eget valg). Boksen vil være sammensat af flere forskellige produkter, som leveres i en bæredygtig og genanvendelig kasse. Produkterne kan være specialstørrelser, fuldstørrelse, rejsestørrelse og prøver.

2.4 Tilmelder du dig efter den første i en måned, som er vores fornyelsesdato for abonnementer, vil du først modtage en boks måneden efter. 

2.5 Vi forbeholder os ret til at afstå fra at handle med dig uden begrundelse.

2A. Abonnement som gave

2A.1 Da alle abonnementer skal tegnes personligt, så har du mulighed for at købe en rabatkode svarende til 1, 2 eller 3 måneders abonnement, som du efterfølgende kan give som gave. Modtageren af rabatkoden kan bruge denne ved tilmelding og bliver derved ikke opkrævet for det forudbetalte antal måneder. 

2A.2 Rabatkoden leveres enten digitalt (sendes til din mail inden for 24 timer) eller som fysisk gaveboks (sendes til din nærmeste DAO-pakkeshop) mod merpris. Dette vælges ved bestilling. Rabatkoden kan udelukkende leveres til køber. 

2A.3 Efter rabatkodens forudbetalte antal måneder fortsætter det løbende abonnement indtil opsigelse jf. punkt 6. 

2A.4 Rabatkoden kan ikke ombyttes til kontanter.

2A.5 Hvis abonnementet opsiges før brug af forudbetalte måneder vil disse ikke blive refunderet. 

3. Priser

3.1 Med undtagelse af åbenlyse typografiske fejl gælder de priser og fragtomkostninger, der til enhver tid er angivet på hjemmesiden. Priserne er inklusiv moms.

3.2 Prisen for et abonnement består normalt af et periodemæssigt abonnementsgebyr. De priser, der er gældende for dit abonnement, er fremhævet i forbindelse med din oprettelse af et abonnement.

3.3 Priser og forsendelsesomkostninger kan ændres til enhver tid. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit abonnement, med mindre vi giver dig besked om prisændringer og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, meddeler os, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (abonnementet vil herved omgående ophøre).

4. Betaling

4.1. Ved indgåelse af løbende abonnement, accepterer du at betale det periodemæssige abonnementsgebyr, indtil abonnementet opsiges.

4.2. Det første abonnementsgebyr og efterfølgende abonnementsgebyrer betales normalt den 1. hver måned. Hvis din ansøgning om abonnement ikke imødekommes (jf. punkt 2.5), vil der ikke blive betalt noget gebyr. 

4.3. På klimatosseriet.dk kan der betales med med kredit- eller betalingskort via Stripe (VISA og Mastercard). Du accepterer, at vi kan opkræve månedlige abonnementsgebyrer uden yderligere godkendelse, indtil du ændrer din betaling via din konto på hjemmesiden, eller ved at du sender en e-mail til info@klimatosseriet.dk (med tillæg af rimelig tid til ændring af din betalingsform).

4.4. Vi forbeholder os ret til at foretage et kredittjek af dig.

4.5. Skal du ændre (herunder slette eller fornye) dit kredit- eller betalingskort for løbende abonnement, kan du foretage ændringerne for din betaling via din konto på hjemmesiden eller ved at du sender en e-mail til info@klimatosseriet.dk (med tillæg af rimelig tid til ændring af din betalingsform).

4.6. Tilbud og rabatter kan ikke kombineres med eksisterende rabatter, nedsatte varer eller priskampagner.

 

5. Levering

5.1. Efter indgåelse af et abonnement, vil du modtage en boks med produkter hver måned. En anslået leveringstid er angivet i den meddelelse, du modtager, når boksen er blevet eller vil blive sendt til dig.

5.2 Som udgangspunkt er forventet leveringstidspunkt 1 til 4 hverdage. Ved tegning af løbende abonnement regnes leveringstid efter den 15. i indeværende måned.

5.3 Klimatosseriet bærer ansvaret for produkterne, indtil du har modtaget dem.

5.3. Hvis et produkt er udsolgt, forbeholder vi os retten til ikke at levere den pågældende boks i den aktuelle kalendermåned. Det vil herved ikke blive betalt noget abonnementsgebyr for den pågældende måned.

 

6. Opsigelse og automatisk fornyelse af abonnement

6.1. Du og Klimatosseriet kan til enhver tid, og uden begrundelse, opsige abonnementet til ophør ved udløbet af den til enhver tid gældende abonnementsperiode.

6.2. Du afmelder dit abonnement ved at sende en e-mail til info@klimatosseriet.dk indeholdende dit fulde navn, adresse og den email du har tilmeldt dig med. Klimatosseriet opsiger dit abonnement ved at sende bekræftelse om opsigelse tilbage til din e-mailadresse.

6.3. Bemærk, at returnering af din boks ikke er en gyldig opsigelsesmetode, og du vil derfor hæfte for både boksen, returfragten og ny forsendelsesfragt.

7. Fortrydelsesret

7.1. Du har 14 dages fortrydelsesfrist fra den dag, du modtager en boks. Fortrydelsesfristen omfatter altid mindst syv arbejdsdage.

7.2 For at benytte din fortrydelsesret, skal du inden 14 dage fra modtagelse af produkterne give Klimatosseriet meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du fortryder dit køb ved at skrive til info@klimatosseriet.dk. Herefter returneres produkterne for egen regning, til: Klimatosseriet I/S, Christiansgade 1A, 1. th., 7500 Holstebro.

7.2.1 Ved returnering er du ansvarlig for, at varerne er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

7.3. Du kan kun benytte dig af din fortrydelsesret, hvis produkternes tilstand er uændrede. Du mister fortrydelsesretten, hvis du bryder forseglingen eller plomberingen på produkterne.

7.4. Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer Klimatosseriet, hvad du har betalt for boksen i overensstemmelse med vores Returpolitik (jf. punkt 8 nedenfor).

7.5 Varens stand ved returnering.

7.5.1 Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad, der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. I tilfælde af værdiforringelse fratrækkes denne købsbeløbet.

7.5.2 Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

8. Returnering

8.1. Ved returnering af en boks eller produkt til os, vil vi gennemføre tilbagebetaling uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget boksen retur. Vi tilbagebetaler boksens pris plus forsendelsesomkostninger. Du bærer selv omkostningerne ved at returnere boksen til os.

8.2. Hvis du returnerer en boks til os af andre årsager (fx ved et defekt produkt), vil vi undersøge det returnerede produkt og give dig besked via e-mail inden for en rimelig tid vedrørende din tilbagebetaling.

8.2.1. Som udgangspunkt tilbagebetaler vi penge til dig med samme betalingsmetode, som du brugte ved din oprindelige transaktion.

8.3 Ved returnering skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, eller en seddel med følgende oplysninger: Fulde navn, adresse og ordrenummer.

 

9. Klager og reklamationsret

9.1. Fra den 15. februar 2016 har alle forbrugere i EU desuden en ny fælles europæisk klageportal, der giver mulighed for at klage direkte til virksomheder i andre EU-lande. Hensigten med den europæiske klageportal er at gøre det nemmere for både forbrugere og netbutikker at håndtere klagesager på tværs af grænserne. Denne mulighed skal du naturligvis også have. Du kan finde link til klageportalen her http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Vi håber dog, at du vil tage eventuelle udfordringer direkte med os. Det er hurtigere for dig, vi er klar ved tasterne og vil meget gerne hjælpe.

9.2 Når du handler på klimatosseriet.dk har du 24 måneders reklamationsret. Herved har du mulighed for at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage/afslag i pris, afhængig af din situation.

9.2.1 Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller skadevoldende adfærd. Vi refunderer dine fragtomkostninger, hvis reklamationen er berettiget.

9.3 Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har opdaget en mangel. Reklameres der inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil den altid være rettidig.

 

10. Ansvar

10.1 Hvis der er tale om et forbrugerkøb reguleres vores ansvar for de leverede produkter af kapitlet vedrørende Forbrugerkøb i den danske Købelov (LBKG 2003-03-28 nr 237).

 

11. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

11.1. Klimatosseriet er ikke ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse i opfyldelsen af ​​nogen af ​​vores forpligtelser i henhold til et abonnement, der er forårsaget af begivenheder uden for vores rimelige kontrol (force majeure).

11.2. Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol.

11.3. Vores ydelser i ethvert abonnement anses for at være suspenderet i den periode, hvor force majeure-hændelsen pågår. Klimatosseriet vil bruge vores rimelige bestræbelser på at bringe Force Majeure-hændelsen til ophør eller at finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til dit abonnement kan gennemføres.

11.4 Klimatosseriet.dk tager desuden forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl samt udsolgte varer.

 

12. Tredjeparts websteder

12.1. Klimatosseriet.dk kan indeholde links til hjemmesider, der drives af en af ​​vores partnere, annoncører eller tilknyttede selskaber eller andre tredjeparter. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af disse hjemmesider eller de varer eller tjenester, der tilbydes der.

 

13. Meddelelser

13.1. Meddelelser til os skal sendes til info@klimatosseriet.dk. Meddelelser til dig sendes til den e-mail-adresse, du har angivet på hjemmesiden.

 

14. Intellektuel ejendomsret

14.1. Klimatosseriet ejer alle immaterielle rettigheder til hjemmesiden og alle materialer lagt ud på denne. Rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes.

14.2. Du må til personlig brug downloade uddrag af sider på hjemmesiden. Du må ikke bruge vores ophavsretligt beskyttede materiale til kommercielle formål uden at indhente en licens fra Klimatosseriet.

14.3. Ved tegning af et abonnement, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra kommentarer om Klimatosseriet, vores produkter og/eller abonnement, som du har anført på hjemmeside, blog eller sociale medier samt at bruge citater på vores hjemmeside, sociale medier og via anden markedsføring.

 

15. Tilføjelser og ændringer i betingelser

15.1. Vi kan foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de forhold, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet abonnement, medmindre vi underretter dig om ændringer i disse vilkår, og du ikke inden 60 dage fra den dato, hvor e-mailen er sendt, give os besked om, at du ikke accepterer de ændrede vilkår.

 

16. Lov og twister

16.1. Disse vilkår og dit abonnement skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister afgøres ved de danske civile domstole.