fbpx

oktober

Det er blevet oktober og vi er klar til at vise dig månedens boks. Denne måned har vi tænkt hverdagsprodukter. De små ting, som vi bruger meget ofte – ja, måske endda dagligt… nogle af dem er måske endda fast inventar i tasken. Til slut har vi krydret den med lidt godt til ganen, som du kan nyde under din unboxing. Mums.

Månedens produkter er fra de danske producenter Grums, Amalie Rosalie, Sanne Falk, Suztain, Simple Goods og Sweetkynd. Dyk ned i din boks og oplev eksempelvis genanvendelse af kaffegrums, upcycling af reklamebannere og vegansk vingummi med rosevin. Vi skal alle leve mere klimavenligt – men der er ingen, der har sagt, at det ikke må være lækkert imens. God fornøjelse.

Hand scrub + wash

Grums

Vi er så glade for at have Grums med i månedens boks. De tror på, at hudpleje skal skabes ud fra en bæredygtig tankegang uden at gå på kompromis med kvalitet, udseende, følelse eller effekt – og så med brug af kaffegrums. Grums Raw Coffee Hand Scrub er en 2-i-1 håndscrub og håndvask med en blanding af genanvendt kaffegrums og rene, naturlige ingredienser. Produktet er ydermere vegansk og fri for allergener, parabener, parfume og farvestoffer.

Produktet er særlig godt til at:
– Fjerne tørre og døde hudceller.
– Stimulere blodcirkulationen.
– Forbedre din huds evne til at absorbere lotion/creme.
– Neutralisere dårlige lugte.
– Vaske og skrubbe genstridig snavs af.

Anvendelse:
Bruges 1-2 gange om ugen. Påfør efter håndvask (eller som håndvask) eller som en generel behandling for dine hænder. Skyl grundigt med tempereret vand. Undgå at bruge sæbe bagefter, da dette kan fjerne de nærende olier fra skrubben og tørre dine hænder ud.

Læs mere om produktet og ingredienser på deres hjemmeside.

 

Læbebalsam

Amalie Rosalie

Er I også blevet fan af produkterne fra Amalie Rosalie? Det er vi! Denne veganske læbebalsam giver dine læber en ideel start på efteråret. Plejende olier og vegetabilsk voks danner rammen om denne milde og friske læbebalsam med æterisk geranium og romersk kamille. Ingredienserne lægger et lag af gode fedtstoffer, som modvirker, at læberne tørrer ud. Læbepomaden fra Amalie Rosalie er derfor uden tilsat vand. Udsatte læber har brug for rene, ufortyndede fedtstoffer for den mest optimale beskyttelse. Produktet er vegansk, lækkert og en efterårs-læbe-redning! 

15 ml / vegansk indhold, Ingrediens: Olea Europaea Oil (olivenolie)*, Butyrospermum Parkii Butter (shea butter)*, Helianthus Annuus Seed Wax (solsikkevoks), Hydrogenated Vegetable Oil & Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandelvoks), Tocopherol (e-vitamin)*, Helianthus Annuus Seed Oil (solsikkeolie)*, Anthemis Nobilis Flower Oil (romersk kamillieolie)*, Pelargonium Graveolens Oil (geraniumolie)*, Geraniol**, Citronellol**, Linalool**, Citral**, Limonen**

*økologisk **naturligt forekommende i æteriske olier

Læs mere om produktet og bestil måske en ekstra på hendes hjemmeside.

Shoppingnet

Sanne Falk

Vi har igen i denne måned et lækkert upcycled produkt med fra Sanne Falk. Vi er virkelig hooked på upcycling, da det giver liv til alt det, som vi havde tænkt at kassere, smide ud og på den måde spilde ressourcer på. Samtidig er Sanne blandt de bedste til at skabe kvalitetsprodukter.

Shoppingnettet er lavet af gamle reklamebannere og kan derfor indeholde små, sjove detaljer. Ikke to er ens. Brug det, når du handler og spar plastikposerne. Du kan med fordel lægge en madpose fra forrige måned ned i nettet – så har du det ultimative indkøbskit! Vaskes ved max 40 grader.

Sanne Falk har også en masse andre spændende produkter. Se meget mere på hendes hjemmeside og bliv inspireret.

Screen cleaner

Simple Goods

Denne milde og pH-neutrale skærmrens i rejsestørrelse opløser og fjerner effektivt snavs, fedt og dårlig lugt uden nogen form for skadelige kemikalier. Produktet er fremstillet af naturlige ingredienser tilsat naturens gode bakterier – Probiotika. Det er endvidere 100 % biologisk nedbrydeligt og vegansk.

Anvendelse:
1. Ryst flasken.
2. Spray en mindre mængde på skærmen eller på en blød klud.
3. Rens skærmen med cirkulære bevægelser til skærmen er tør.
4. Gentag hvis nødvendigt.

Produktet er egnet til alle former for skærme – computere, bærbare, plastma, telefoner, touch screens, tablets. Kan også anvendes til vindues- og glasrens. Sluk for elektroniske enheder inden rengøring.

Vidste du, at skærmrensen også kan købes som en del af et rejsesæt med tekstilspray og skodeodorant? Se mere på Simple Goods’ hjemmeside.

Tandpastapiller

Denttabs

DENTTABS er 100% naturlige og veganske tandpastatabletter fremstillet i Tyskland. De indeholder kun det, der gør at dine tænder bliver rene, og så sparer man plastiktuben! De indeholder ikke traditionelt slibemiddel men derimod cellulose mikrofibre. Fibrene giver en meget nænsom polering af tænderne i stedet for den sædvanlige slibning – men med en fremragende virkning. DENTTABS har en skøn frisk mintsmag og findes både med og uden fluorid – denne sample er UDEN fluorid. Som en ekstra bonus er poserne fremstillet af papir og majsstivelse og dermed komposterbare. 

I Danmark bruger vi hvert år ca. 40 millioner tandpastatuber, det bliver til over 400 tons plastik! Ved at bruge DENTTABS reducerer du dette forbrug. 

Anvendelse:
(1) Knus en DENTTABS tablet mellem tænderne, tabletten opløses med dit spyt og giver en pasta, som du med en fugtig tandbørste fordeler let i munden før du børster. (2) Brug en tandbørste med soft (eller super soft) børste for at opnå den optimale virkning. (3) Børst nænsomt – nærmest som polering af tænderne – og skyl munden fuldstændigt som du plejer. Det anbefales at polere/børste tænderne i ca. 2 min for optimal mundhygiejne.

Er du blevet glad for dem? Du kan købe en større større pose hos Suztain.

 

Rosévingummi

Sweetkynd

Vi skal huske at forkæle os selv …særligt under en unboxing af månedens boks. Derfor synes vi, at du skal prøve disse lækre vingummier fra det danske firma Sweetkynd. 

Du er måske allerede ved at smage, så vi skynder os at fortælle, hvad du spiser. Denne flowpack indeholder blandede rosé-vingummier med 4 mulige smagsvarianter (varierer fra pose til pose): Hyldeblomst, jordbær, hindbær og passionsfrugt. Sweetkynd bruger kun økologiske og naturlige ingredienser i alle deres produkter. De er fri for gluten, laktose og gelatine fra dyr (og dermed veganske). Vingummierne er lavet på rigtig vin. De er produceret med økologisk rosévin, som er med til at give vingummierne en lækker smag. Du behøver dog ikke at bekymre dig om alkohol i vingummierne, da det fordamper i produktionsprocessen og efterlader vingummierne med en god afrundet smag. Så tag en lille pause og nyd en god, vegansk vingummi.

Se mere til Sweetkynds lækre udvalg på deres hjemmeside.