fbpx

Persondatapolitik

 

1. Introduktion

1.1 Klimatosseriet er forpligtet til at beskytte alle vores kunders og medlemmers privatliv og persondata – inklusiv dine. Klimatosseriet I/S (“Klimatosseriet”, “vi” eller “os”) er dataansvarlig for de personlige data indsamlet via eller i forbindelse med klimatosseriet.dk

1.2 Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan i sektion 2.3 læse om hvordan, at du sletter dine cookies. Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at dette vil medføre funktioner på hjemmesiden, som ikke virker eller fremstår mangelfulde. 

1.3 Vi er meget bevidste om, at netop persondatapolitik kan være et meget uoverskueligt område for mange. Kan vi på nogen måde være behjælpelige, så tøv ikke med at skrive til os på info@klimatosseriet.dk.  

 

2. Cookies

2.1 Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

2.2 Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

2.3 Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Bemærk, at der i så fald vil være funktioner på hjemmesiden, som ikke virker eller fremstår mangelfulde. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

3 Personoplysninger

3.1 Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. Vi opbevarer dog ikke selv kreditkortinformationer. Disse ligger på særlige krypterede server hos vores såkaldte payment gateway, der er PPC certificeret. 

3.2 Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi anvender sikre metoder til beskyttelse af alle kredit- og betalingskorttransaktioner. Krypteringsmetoder som SSL bruges til at beskytte kundedata, når de er i transit til og fra dette site via en sikker kommunikationskanal. 

3.3 Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

3.4 Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. 

3.4.1 Markedsføring
Formål: Markedsføringsformål for klimatosseriet.dk
Tidsrum: 3 år efter din seneste aktivitet, fx køb, kommunikationsaktivitet eller besøg på vores hjemmeside(r). Hvis du har givet din tilladelse til markedsføring (e-mail, SMS, telefon mv.) og så længe vi har din tilladelse. 

3.4.2 Ordrer mv.
Formål: Ordrehistorik samt forpligtelser til opfyldelse af ordrer på klimatosseriet.dk
Tidsrum: 7 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

3.4.3 Kundeservice
Formål: Kundeservice for klimatosseriet.dk
Tidsrum: 3 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

3.4.4 Kundeoplevelse
Formål: Kundeoplevelse for klimatosseriet.dk
Tidsrum: 3 år efter din seneste aktivitet, fx køb, kommunikationsaktivitet eller besøg på vores hjemmeside(r). Hvis du har givet din tilladelse til markedsføring (e-mail, SMS, telefon mv.) og så længe vi har din tilladelse. 

3.4.5 Bedrageri og risikovurdering
Formål: Bedrageri og risikovurdering for klimatosseriet.dk
Tidsrum: 3 år ellers så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.
 

3.4.6 Overholdelse af lovgivning
Formål: Overholde lovgivning for klimatosseriet.dk
Tidsrum: Så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

 

4. Videregivelse af oplysninger

4.1 Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

4.2 Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

4.3 Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

4.4 I tilfælde af, at vi sælger eventuelle forretningsmæssige aktiver, kan vores kunders personoplysninger blive videregivet til en potentiel køber. I dette tilfælde vil vi gøre rimelig forsøg på at sikre, at køberen bliver bundet af vilkårene i denne privatlivspolitik.

4.5 Vi deler på lovlig anmodning alle oplysninger med retshåndhævende myndigheder eller andre statslige myndigheder. Dette kunne fx være for at rapportere et svig eller misbrug. 

 

5. Marketing

5.1 Vi elsker at kommunikere med vores kunder og medlemmer, og derfor kan vi, afhængigt af dine markedspræferencer, bruge dine personlige data til at sende dig marketingbeskeder via e-mail, telefon eller post. Nogle af disse meddelelser kan være skræddersyet til dig, baseret på din tidligere browser- eller købsaktivitet og andre oplysninger, vi har om dig.

5.2 Hvis du ikke længere ønsker at modtage marketingkommunikation fra os eller gerne vil tilmeldes igen, kan du til enhver tid ændre dine præferencer ved at kontakte os (detaljer nedenfor), klikke på linket “afmeld” i en e-mail eller ved at opdatere dine indstillinger i din konto. Hvis du afmelder dig markedsføring, skal du være opmærksom på, at vi stadig kan kontakte dig med servicemeddelelser fra tid til anden (fx ordre- og leveringsbekræftelser og oplysninger om dine juridiske rettigheder).

5.3 Du kan også se annoncer for vores brand og hjemmeside på tredjepartssites – også på sociale medier. Disse annoncer kan tilpasses dig ved hjælp af cookies. Hvor du ser en annonce på sociale medier, kan det skyldes, at vi har inddraget det sociale netværk for at vise annoncer til vores kunder eller brugere, som matcher vores kunders demografiske profil. I nogle tilfælde kan det dreje sig om at dele din e-mailadresse med det sociale netværk. Hvis du ikke længere vil se skræddersyede annoncer, kan du ændre dine cookie- og privatlivsindstillinger i din browser og på disse tredjepartssites.

6 Indsigt og klager

6.1 Vores hjemmeside er ikke beregnet til og bør ikke bruges af børn under 18 år. Vi indsamler ikke persondata fra børn under 18 år.

6.2 Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

6.3 Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@klimatosseriet.dk.

6.4 Som kunde og medlem har du ret til adgang til dine indsamlede datakategorier (artikel 15, 16 og 17), og du kan gøre indsigelse mod registreringen i henhold til de relevante regler i EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Ved relevant henvendelse vil vi opdatere, ændre eller fjerne personlige informationer, som vi kontrollerer, med forbehold mod overtrædelse af nogen lovgivning.

6.5 Vi kan afslå anmodninger, der uden grund gentages, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indgriben (f.eks. udvikling af nyt system eller i væsentlig grad ændring af eksisterende processer), påvirker andre enkeltpersoners personlige data, eller anmodninger der er ekstremt upraktiske (f.eks. informationer fra backupsystemer). Alle forespørgsler vedr. dette skal rettes direkte til kundeservice via e-mail info@klimatosseriet.dk.

 6.6 Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside(r).

6.7 Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

7. Kontakt os

7.1 Er der punkter eller spørgsmål, som du mener er uklare eller har behov for at få afklaret, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail info@klimatosseriet.dk. Vi vil elske at høre fra dig. Vi arbejder hele tiden på at blive bedre og at vores medlemmer altid får den bedste oplevelse. Er du i tvivl, så spørg endelig, så vil vi gøre alt for at hjælpe.

7.2 Persondataansvarlig

Klimatosseriet I/S
CVR 40929746
Telefon: +45 52198311

E-mail: info@klimatosseriet.dk

 

Senest opdateret 24. juli 2020